Contact

06-22331458    I

Individuele coaching

Herken je het? Je loopt steeds vast in een bepaalde situatie en je weet niet wat je het beste kunt doen. Of je hebt al heel lang een wens, maar concrete acties blijven tot op heden uit. Of is de balans tussen al jouw taken lastig te vinden? Of merk je dat jouw communicatiestijl vaak averechts werkt?

Soms kom je in gesprekken met je leidinggevende, je collega's of je familie en vrienden al een heel eind. Maar het kan ook zo zijn dat die gesprekken je niet verder helpen. Of dat het niet prettig voelt om jouw dilemma met iemand te bespreken die zo dicht bij je staat.

In dat geval kan individuele coaching helpen. Vanuit een positieve kijk gaan we aan de slag met jouw vraag. Eerst kijken we wat voor jou belangrijk is. Wie je bent en waar je voor staat.  Vervolgens gaan we jouw vraag vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Dit geeft jou veel inzichten en maakt je bewust van alle facetten die van belang zijn. Vanuit dit nieuwe inzicht kun je keuzes gaan maken. Keuzes waardoor je effectiever, krachtiger en op een voor jou fijnere manier met situaties kunt omgaan.

Twijfel je nog of coaching iets voor jou kan zijn. Bel dan gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Teamcoaching

Elk team kent goede en minder goede perioden. In de goede periode is jouw team een geoliede machine, wordt er goed samengewerkt en gecommuniceerd, halen de teamleden het beste in elkaar naar boven en zijn de resultaten er naar.

In de minder goede periode is er onbalans, onbegrip, ergernis en wordt het ene incident opgevolgd door het volgende. Niet alleen de resultaten, maar ook de teamleden en de klanten lijden er onder.

Meestal herpakt een team zich wel weer. Soms lukt dit ook niet. In dat geval kan teamcoaching hulp bieden. Teamcoaching kan zich toespitsen op het team en de onderlinge verhoudingen. Teamcoaching kan ook gaan over een specifiek onderwerp zoals communicatie, verantwoordelijkheid of een teamdoel.

Benieuwd wat ik voor jouw team kan betekenen? Bel of mail en ik kom graag naar jouw bedrijf om te kijken of we het team verder kunnen brengen.

Uiteraard kan teamcoaching ook ingezet worden om een goed team te maken tot een excellent team!

Specials

Elke coachvraag vraagt om een andere aanpak.

Voor coaching bij burn-out heb ik een speciale aanpak ontwikkeld. Een aantal coachgesprekken vindt plaats in mijn praktijk of bij jou op locatie. Het andere deel gaan we naar buiten. De natuur en buitenlucht geven rust en geven ruimte om na te denken. Daarbij helpt bewegen bij burn-out klachten.

Werken met lef! is een andere special. Veel mensen zijn enorm getalenteerd, maar te bescheiden om dit talent in de etalage te zetten. Ongemerkt zitten we onszelf hierdoor behoorlijk in de weg. Werken met lef! kan je helpen jouw doelen te bereiken.

We hebben veel bordjes in de lucht te houden. Ook zijn we de hele dag door bereikbaar door onze mobiele telefoon. Hierdoor is het lastig om echt eens tijd te nemen om na te denken over wat belangrijk is en over wat je wilt. Outdoor-coaching is de perfecte manier om los te komen van alles en ongestoord te kunnen nadenken over jouw vraag of dillema.


Klantervaring

'Outdoor-coaching gaf me eindelijk de rust om aan de slag te gaan met dingen die me al een tijdje dwars zaten'.