Werken met lef!


Jouw collega's omschrijven jou als behulpzaam, bescheiden en betrouwbaar. Je bent enthousiast en zit vaak vol ideeën. Maar vaak blijft het bij ideeën of wensen. Waarom word jij nooit gevraagd voor dat project? Of waarom heb jij de stap nog niet durven zetten om te solliciteren op die senior functie? Of droom je er al jaren van om workshops te geven aan jouw collega's?

Ontdek wat lef met je kan doen!

Tijdens de coaching gaan we op zoek naar de dingen die belangrijk voor je zijn en jou energie geven.

Vervolgens gaan we kijken wat het is dat jouw dromen en doelen in de weg staat.

En uiteraard gaan we experimenteren met het tonen van lef. Je zult versteld staan wat jij uiteindelijk allemaal durft!!


Burn-out en nu?

Je hebt ongelofelijk veel plezier in je werk en het liefst trek je zoveel mogelijk taken naar je toe. Of je bent een heel loyale werknemer en voelt je heel verantwoordelijk voor je werk en het werk van jouw collega's.

Maar ook jouw batterij kan leeg raken. Je bent futloos, neerslachtig, moet overal om huilen of kan geen enkele prikkel meer verdragen. En je hebt het niet of nauwelijks zien aankomen.

Tijdens de burn-out coaching gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag hoe het heeft kunnen komen dat jouw batterij helemaal leeg is. Voel je je overal verantwoordelijk voor of vind je juist alles leuk om te doen?

We gaan ook op zoek naar de signalen die jouw lichaam geeft als je batterij nog 10 of 20% heeft en je dus moet gaan bijtanken.

En het meest belangrijk, we gaan kijken hoe je kunt voorkomen dat het nog een keer gebeurt.

De coaching vindt plaats in mijn praktijk of op jouw locatie én in de buitenlucht. Bij burn-out helpt het om te bewegen en de buitenlucht zorgt voor ruimte in je hoofd.

De gesprekken zijn intensief, maar niet zwaarmoedig. We gaan op een positieve manier, soms met wat humor, op zoek naar jouw oplossing.  

Wil je graag eerst even overleggen of burn-out coaching iets voor je is, bel of mail me dan gerust.

Outdoor-coaching

Je zit al een tijdje met een vraag of een dilemma. Maar je krijgt nauwelijks de tijd om er eens bij stil te staan. Je werkdag zit vol met afspraken of je wordt de hele dag geclaimd door jouw collega's, klanten of direct reports. En 's avonds wordt jouw tijd in beslag genomen door je gezin, vrijwilligerswerkzaamheden of sportactiviteiten.

Als jouw vraag zich aan je blijft opdringen, is outdoor-coaching de oplossing. De telefoon gaat uit en je bent ver weg van kantoor. Eindelijk alle tijd voor jezelf.

Samen gaan we jouw vraag of dilemma uitdiepen, waarbij we beginnen bij de vraag wat jouw talenten, waarden en ambities zijn. Anders gezegd, wie ben je, en waar ga en sta je voor? Van daar uit gaan we jouw vraag van verschillende kanten bekijken. Dit maakt jou bewust van alle facetten die spelen. Die nieuwe inzichten ga je gebruiken bij het kiezen van een nieuwe richting. Een richting die past bij wie je bent.

Weten op welke locaties outdoor-coaching mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met mij op!


* Rotterdam, Dordrecht, Breda, Gorinchem, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam en alles daartussen is sowieso mogelijk. Sinds kort ook in de regio Eindhoven en  Den Bosch!

Klantervaring

'Door de burn-out coaching heb ik mezelf veel beter leren kennen. Ik stap nu op tijd op de rem en weet wat energie kost en energie geeft!'