Contact

06-22331458    I

Hoe verloopt een coachtraject?

Elk coachtraject begint met een vrijblijvend intakegesprek. Voor het succes van het coachtraject is het belangrijk, dat jij een goed gevoel hebt bij onze samenwerking. We nemen dan ook de tijd voor de intake. Tijdens het intakegesprek bespreken we de aanleiding van jouw coachvraag en jouw doelen en verwachtingen van het coachtraject.  

In de coachgesprekken zullen jouw (werk-)ervaringen centraal staan. We zullen deze van verschillende kanten gaan bekijken, zodat je meer inzicht krijgt in de situatie. Vervolgens gaan we kijken welke andere opvattingen, keuzes en gedragingen ervoor kunnen zorgen dat je effectiever, meer krachtig en voor jou plezieriger met situaties kunt omgaan.

Tijdens de coaching hebben we persoonlijke en directe gesprekken. Op een deskundige manier zal ik je eerlijke en directe vragen stellen. Daarbij zijn onze gesprekken vanzelfsprekend geheel vertrouwelijk.  

Op de helft van het traject vindt een evaluatie plaats. Tijdens de evaluatie bespreken we hoe je het eerste deel van het coachtraject hebt ervaren en op welke wijze het coachtraject wordt vervolgd. Aan het einde van het laatste coachgesprek wordt het gehele traject geëvalueerd.

De coachgesprekken vinden in overleg plaats in mijn praktijk of , indien gewenst, op jouw (kantoor-)adres.

Klantervaring


'Het is heel fijn om met een onafhankelijk persoon mijn dilemma's te kunnen bespreken en oplossen.'