Contact

06-22331458    IWie ben ik?

Voor het succes van een coachtraject is het belangrijk 'een klik' te hebben met je coach. Dat is ook de reden dat we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben. Vooruitlopend hierop vertel ik alvast meer over mezelf en mijn visie op coachen.

Ik heb Nederlands recht gestudeerd en ben na mijn studie gaan werken als jurist binnen de juridische dienstverlening. Na een aantal jaren ben ik leiding gaan geven aan juridische teams. Ook heb ik een aantal jaren met veel plezier les gegeven aan HBO-studenten.

Als professional weet ik als geen ander tegen welke dilemma's je soms aanloopt. Hoe je soms klem zit tussen het leveren van kwaliteit en het voldoen aan productienormen. Welke dilemma's je kunt hebben als startend leidinggevende. Of hoe lastig de positie tussen het hogere management en jouw team soms kan zijn en hoe je daarin trouw blijft aan jouw visie. Vanuit deze ervaringen kan ik mij als geen ander verplaatsen in jouw vragen en dilemma's. Ik merk dat dit voor de professionals en managers met wie ik werk duidelijk van meerwaarde is.

Ik geloof er in dat mensen heel goed in staat zijn hun eigen oplossingen en antwoorden te vinden. Soms is alleen wat hulp nodig om die oplossingen of antwoorden te ontdekken. Tijdens de coaching gaan we samen op zoek naar jouw oplossing. 
 

Groet,

Jeannette

Burn-out en nu?

Je hebt heel lang hard gewerkt en opeens is het op. Je voelt je futloos, neerslachtig, en weet even niet meer hoe nu verder.

Werken met lef!

Heb jij het idee dat je met meer lef verder zou kunnen komen? Ga voor 'Werken met lef!' !!

Outdoor-coaching

Te druk om gecoacht te worden? Of vind je het moeilijk om echt even een moment stil te staan bij jouw functioneren of toekomst? Kies voor outdoor-coaching!

Klantervaring

'Jeannette laat mensen met humor naar zichzelf kijken waardoor je een nieuwe weg durft in te slaan’

-  Jikke Zollner -